Tisztelt Vásárlónk!

 

Általános tudnivalók:

A megrendelések elküldése a BOREKO Egyesület internetes felületén kizárólag elektronikus úton lehetséges, ezen a webcímen.

A BOREKO Egyesület internetes felületén való vásárláshoz regisztráció és a szállítási és számlázási cím megadása szükséges. A rendelések teljesítésére az alábbi feltételek érvényesek.

 

Szállítási és fizetési feltételek:

Az áruházban feltüntetett árak az érvényes – általában kedvezményes – fogyasztói árak.

A megrendelt termékeket igyekszünk mihamarabb eljuttatni Önhöz, illetve a megrendelést követő e-mail tartalmazza.

Szállítási módok:

A Magyar Postával történő csomagküldés Magyarország területén vehető igénybe.

A szállítási költség összege a szállítási cím és a rendelt mennyiség függvényében változik.

Belföldi szállítás esetén, amennyiben a rendelés összege nem haladja meg a 10.000 Ft-ot, a szállítási díj egységesen 1200 Ft. A 10.000 Ft fölötti rendelések esetében a szállítási költséget az Egyesület vállalja!

Kérjük, a csomag sértetlenségét a kézbesítő előtt szíveskedjék ellenőrizni!

Ha sérülést lát, vetessen fel jegyzőkönyvet, s ne vegye át a csomagot.

Utólagos reklamációt a csomag fizikai sérüléséről jegyzőkönyv nélkül nem áll módunkban elfogadni.

 

Fizetési módok:

A kiadványt/kiadványokat utánvéttel tudjuk postázni, kérjük rendelésnél ezt figyelembe venni.

Visszaküldés és reklamációs problémák kezelése:

Amennyiben valamilyen okból kifolyólag nem elégedett a megrendelt könyvvel, azt visszajuttathatja hozzánk 8 napon belül postai úton vagy személyesen. Ekkor az Ön számlájára visszautaljuk a vásárlási összeget. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges postai vagy szállítási költséget visszatéríteni nem áll módunkban. Amennyiben a termék sérülten vagy kopottan érkezik meg hozzánk, akkor jegyzőkönyvet veszünk fel, és nem tudjuk a vásárlási értéket visszatéríteni.

Adataink védelme:

A regisztráció során megadott adatokat a megrendelés lebonyolításához felhasználjuk. Az adatokat csak akkor adjuk át harmadik félnek, ha a fél alvállalkozóként működik (pl. a szállításhoz). Az így átadott adatokat az alvállalkozók semmilyen módon nem jogosultak megőrizni, felhasználni, illetve további személyeknek átadni.

A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.