Trianoni megemlékezés

A BOREKO Egyesület ezzel a műsorral emlékezik meg a trianoni békediktátum centenáriumáról, a magyar nép történetének egyik legnagyobb tragédiájára emlékezve és emlékeztetve.

Születésnapi kiajánló

Szólláth Zoltán Glo-Ball

sportgyűjteményének bemutatója

Helyszín: Kéky Lajos Városi Művelődési Központ galériája.

A Boreko elnökének előadása Nyíracsádon

A Nyíracsádi Görögkatolikus Parókia január 3-án meghívta a térség sikeres nonprofit szervezeteit egy előadásra, ahol prezentálhatták, hogyan lettek igen rövid időn belül sikeresek. Azon szervezetek vehettek részt, amelyek jelentős innovációt mutattak az elmúlt időszakban. Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Boreko Egyesület is meghívót kapott a rendezvényre, ahol az elnök mutatta be szervezetünk eddigi sikereit, jövőbeli céljait. Ezt követően fő célunk nem lehet más, mint országos hírnévre is szert tenni.

2019. évzáró

2019. december 21-én A Boreko Egyesület megtartotta évzáró értekezletét és záróbuliját. Ennek során az elnök elmondta az év legfontosabb eseményeit, illetve az egyesület jövő évre tervezett tevékenységét. Ezt követően átadta az év Boreko-díját, amelyet Kócsi Imre Csaba vehetett át idén. Gratulálunk az előadóművészünknek. Ezután vette kezdetét a vacsora, valamint a zenés táncos Boreko mulatság. A hangulat fantasztikus volt, mint mindig. Meg szeretnénk köszönni záróeseményünk helyszínének biztosítását és az egyesületünk támogatását fő szponzorainknak, Bocz Imrének, és ifjabb Bocz Imrének, a Bocz-N Kft. tulajdonosainak és vezetőinek. Áldott békés karácsonyt és boldog új évet kívánunk mindenkinek. A Boreko Egyesület vezetősége és tagjai.

Koroknai Zoltán a jobbágyság

helyzetéről

Az Ezredeleji beszélgetések című sorozat utolsó előadása

Hajdúnánási Televízió: Koroknai Zoltán középiskolai pedagógus történelmi témájú előadása 2019.09.25.

GYEREKNEK LENNI

Szólláth Zoltán rendezésében került kiállításra

“Gyereknek lenni” címmel nyílt kiállítás a Művelődési Központban 2019.02.18.-án Hajdúnánáson

RETRO JÁTÉKOK

kiállítása

“Gyereknek lenni” címmel nyílt kiállítás a Művelődési Központban 2019.02.18.-án Hajdúnánáson

4 ÉVES A BOREKO

4 éves lett a Boreko Egyesület. Nagy kihívás lenne összefoglalni, mi minden történt a négy év alatt az egyesületünk életében. Éppen emiatt csak két tényt szeretnék kiemelni.

Színházunk és sporttagozataink komoly sikereket értek el, a Boreko Egyesületet a megye meghatározó nonprofit szervezeteként tartják számon.

És ami még ennél is fontosabb, hogy az egyesület tagjai a 4 év alatt már nem közösséggé, hanem szinte “családdá” alakultak. Köszönet és hála minden egyesületi tagnak az eredményes munkáért, példaértékű hozzáállásért. Fantasztikusak vagytok.

Ezredeleji beszélgetések

Várunk szeretettel mindenkit a Boreko elnökének előadására, amely utazásokról, országokról, népekről, kalandokról és még sok egyéb izgalmas témáról fog szólni.

A Boreko vezetősége

Boreko évzáró buli 2017.

2017. november 11-én A Boreko Egyesület évzáró bulit tartott, melyen fantasztikus volt a hangulat. Bodnár Robin elnök éves beszámolóját követően Koroknai Zoltán alelnök mondta el a színházzal kapcsolatos fontosabb eseményeket. Ennek során a jövőt illető kérdéseket is megvitattuk. A kötelező közgyűlési megbeszélést követően fergeteges ünneplés kezdődött. Az Elnök javaslata alapján az év embere Koroknai Zoltán lett, aki áldozatos munkájával sokat tett mind az Egyesület, mind a színházunk felemelkedéséért.

A színhelyet ezúttal is a Bocz-N Kft. szolgáltatta, ezért külön köszönettel tartozunk Bocz Imre tulajdonosnak, fő szponzorunknak.

A Boreko Egyesület vezetősége

A világkörül Robinnal

2017. november 22-én Bodnár Robin elnök a hajdúnánási Kéky Lajos Városi Művelődési Központ meghívásának eleget téve megtartotta előadását a külföldi útjairól, tapasztalatokról, élményekről. A kiváló hangulatú, sok humorral fűszerezett előadás során a Robin által látogatott 62 ország leírása mellett útlevél bemutatóra, valamint külföldi országok fizetőeszközeivel történő ismerkedésre is lehetőség nyílt a résztvevőknek. Az előadóval készített interjú és a prezentáció hamarosan látható lesz a hajdúnánási televízióban. Magát az előadást egy videómix előzött meg, melyet Robin vett fel a különböző országokban. A videót és prezentáció kép -és hanganyagát Rehó János készítette.

2017. féléves értékelő közgyűlés

A BOREKO Egyesület június 10-én szombaton tartotta a féléves értékelő közgyűlését az egyesület hajdúdorogi székhelyén. Bodnár Robin elnök beszámolója és a hivatalos rész befejezése után Koroknai Zoltán alelnök (ideiglenes szakácsművész) remekbe szabott pörköltjét fogyasztották el a tagok. A kellemes délutánt visszafogott alkoholfogyasztással egybekötött közös éneklés zárta.

Nemzeti Összetartozás Napja, 2017. június 4.

A Költészet napján, április 11-én Szatmári Tony szenzációs műsort adott a hajdúnánási Pince Klubban. Aki nem látta, sajnálhatja…
Tony április 12-én, szerdán az Újpesti Kulturális Központban adja elő költészet napi műsorát, amelyet minden érdeklődőnek “tiszta szívvel” ajánlunk.

Két éves lett a BOREKO Egyesület. A születésnapunkat a Születésnap című darabunk próbáján ünnepeltük szolid fogyasztással és kemény munkával.

A BOREKO Egyesület az Esztári lecsófesztiválon is képviseltette magát.

Mindenkinek egészséget és boldogságot kíván a Boreko!