DARÓCZI TAMÁS

LABDARÚGÓ KLUB

Rehó János vagyok, a Boreko Egyesület egyik alapító tagja, gazdasági vezetője és informatikai szaktanácsadója. Ami számomra viszont a legfontosabb titulus, hogy Egyesületünk labdarúgó klubjának, a DTC-nek vagyok a csapatkapitánya. Nagyon büszke vagyok arra, hogy sok ember érezhette át és ismerhette meg a labdarúgás adta örömöket, élvezeti értékeket Egyesületünkön keresztül. További büszkeségre ad okot az a sok győzelem, a különböző tornákon való eredményes részvétel és egyéb sikerek, amelyeket csapatkapitányi regnálásom alatt ért el a DTC.

Egyénileg a legnagyobb sikernek azt könyvelem el, hogy a vasárnapi bajnoki fordulók egyetlen meccséről sem hiányoztam a közel két évtized alatt, mint csapatunk hátvédje és kapitánya. Külön öröm számomra egy csapatban játszani Szólláth Zoltánnal, Egyesületünk kommunikációért felelős vezetőjével és programmenedzserével, aki középpályánkat erősíti. Valamint Bodnár Robinnal, Egyesületünk elnökével, aki a DTC csatára és első számú gólfelelőse.

A Boreko Egyesület labdarúgó csapata a Daróczi Tamás Club (DTC) a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által kiírt „Dobbantó” sportpályázat keretén belül szervezett labdarúgó tornát több alkalommal. A Rehó János – a DTC csapatkapitánya és Egyesületünk gazdasági vezetője – által irányított labdarúgó csapat kiválóan szerepelt a tornákon, még annak ellenére is, hogy a koronavírus okozta „káosz” miatt hosszú időt volt kénytelen kihagyni a csapat mindenféle edzést és felkészítő mérkőzést mellékelve.

15 ÉVES A DTC

2019

Öregfiúk bajnokság

2020

Hajdúdorogi bajnokság

2022. május 28-án a DTC labdarúgó csapatunk 20 éves jubileumi fennállását ünnepelte.

Csapatunk Hajdú-Bihar megye egyik legrégebben alakult labdarúgó klubja.

Rehó János csapatkapitány a 20 év alatt egyetlen mérkőzést sem hagyott ki. Bodnár Robin elnök úr, a csapat csatára a jubileumi mérkőzésen jelentette be visszavonulását.

15 éves lett a DTC focicsapat

2017. október 21-én a Boreko Egyesület DTC focicsapata ünnepelte a 15 éves jubliumát, ennek keretében nagyszabású tornára került sor, a hajdúnánási Somorjai László Városi Sportcsarnokban. A jó hangulatú mérkőzéseket követően ünneplésre került sor. Megköszöntük Kelemen Sándornak az évek alatt folytatott áldozatos szervezői tevékenységét is. Az egyesületből Szólláth Zoltán, Rehó János és Bodnár Robin egyaránt a focicsapat oszlopos tagjai. A DTC focicsapatot Rehó János és Bodnár Robin alapította 15 évvel ezelőtt, melyhez később csatlakozott Szólláth Zoltán is. Rehó János rekordot döntve egyetlen mérkőzésről sem hiányzott a 15 év alatt, Bodnár Robin pedig a legtöbb gólt szerezte.

A 2020-as évzáró mérkőzésünk

A Boreko Egyesület labdarúgócsapata, a DTC november 8-án játszotta az idei év utolsó mérkőzését, tekintettel a koronavírus miatt bevezetett szigorításokra. Fantasztikus hangulatban, sok gólos győzelemmel búcsúztunk az idei évtől. A vírus, amely kihat az emberiség minden szegmensére, a DTC életét is megnehezítette. Mert online nem lehet focizni. De kitartunk a végsőkig, és várjuk a folytatást. Köszönjük mindenkinek a szurkolást, és ígérjük, amint lehet, visszatérünk a pályára.

Bodnár Robin elnök gólja a DTC 15. születésnapján.

2016-os téli terembajnokság

Befejeződött a vasárnaponként megrendezett focisorozat 2016. évi idénye. A Boreko Egyesület focicsapata, a Daróczi Tamás Futball Klub rendkívül eredményesen szerepelt. A bajnokcsapatban Rehó János, a Boreko Egyesület gazdasági vezetője valamennyi mérkőzésen szerepelt. Emellett hátvédként, szervezőként, valamint kapitányként oszlopos tagja volt a csapatnak. Bodnár Robin, az Egyesület elnöke 135 góljával a sorozat gólkirálya lett.

Az alábbi “leosztásban” születtek a gólok:

január 3. 6 gól, január 17. 6 gól, január 24. 6 gól, február 7. 6 gól, február 21 9 gól, február 28. 10 gól, március 6. 5 gól, április 22. 12 gól, április 24. 10 gól, október 2. 4 gól, október 9. 6 gól, október 16. 6 gól, október 22. 8 gól, november 6. 9 gól, november 20. 5 gól, november 27. 9 gól, december 11. 12 gól, december 18. 6 gól. A 18 mérkőzésen szerzett 135 gól 7.5 meccsenkénti gólátlag.

Kimagasló teljesítményükhöz gratulálunk.

Hajrá Boreko!

2016-os öregfiúk terembajnokság

Ebben az évben is csapatunk a DTC képviseltette magát a 2016-os öregfiúk terembajnokságban. Amit rendszeresen a hajdúnánási Somorjai László csarnokban rendeztek meg Hajdúnánáson. Csapatunk eredményesen szerepelt a tornán, ahol elhódítottuk a legsportszerűbbnek járó díjat.